Dailės miniatiūrų konkursas PASIVAIKŠČIOJIMAI

Paskutinį kartą atnaujinta: 2024-02-01

2024 m. sausio 24 dieną mūsų gimnazijoje vyko Respublikinio vaikų ir jaunimo dailės miniatiūrų
konkurso „Pasivaikščiojimai” apdovanojimų šventė.

Dailės konkursas – vizualiai išsakytų įspūdžių,               
svajonių bei pastangų kelias iki to nuostabaus jausmo – laimėjimo!

Didžiuojamės ir sveikiname mūsų gimnazijos laureatus:

Dominyką Jankų – I vieta (mokytoja Jūratė Gudžiuvienė); Emilę Apuokaitę (nominacija už fantaziją ir netikėtus minčių posūkius, mokytoja Sima Venskūnienė); Godą Andziulevičiūtę (nominacija už optimistišką ryto nuotaiką, mokytoja Sima Venskūnienė); Roką Ramaškevičių (nominacija už meistrišką akvarelės techniką, mokytoja Jolanta Jočienė); Ugnę Petrylaitę (nominacija už meistrišką lipdymo techniką, mokytoja Jūratė Gudžiuvienė); Simą Vrubliauską (Juozo Grušo vardo nominacija už kūrybinį polėkį, mokytoja Rasa Klingaitė);

Elžbietą Staškūnaitę (Juozo Grušo vardo nominacija už kūrybinį polėkį, mokytojas Aidas Augustis); Etną Gansauskaitę (Juozo Grušo vardo nominacija už kūrybinį polėkį, mokytoja Valda Verikaitė); Augustą Čerešką (Juozo Grušo vardo nominacija už kūrybinį polėkį, mokytoja Rima Keturkienė).

Konkurse dalyvavo virš 700 mokinių iš 102 šalies ugdymo įstaigų. Juos paruošė 112 mokytojų. Džiaugiamės, kad aštuoni mokytojai kartu su mokiniais pristatė parodai ir savo kūrinius.

Apdovanojimų šventėje dalyvavo mokiniai iš Kauno, Klaipėdos, Vilniaus rajono, Pagirių, Kėdainių, Kelmės rajono, Tytuvėnų ir kitų respublikos mokyklų. Džiugu, kad dauguma atvyko su tėveliais, mokytojais.

Gimnazijos II aukšte nuo 2024 01 24 iki 2024 02 24 vyksta konkurse dalyvavusių mokinių kūrybinių darbų paroda. Kviečiame aplankyti parodą, pamatyti 700 mažų pasivaikščiojimų.

Dėkojame visiems padėjusiems organizuoti konkursą, ir apdovanojimų šventę!

Dailės mokytoja Jolanta Jočienė
nuotr. aut. mokytojas Aidas Augustis