Kviečiame į mokinių ir mokytojų kūrybinių darbų parodą KELIONĖ!

Paskutinį kartą atnaujinta: 2024-02-19

Kviečiame aplankyti parodą Kauno švietimo inovacijų centre, Vytauto pr. 44.

Paroda vyks nuo 2024 m. vasario 6 d. iki kovo 22 d.

Mūsų kelionė ypatinga: keliaujame vieni, kaip kūrėjai, ir kas dieną vedame už rankos savo mokinius.

Parodos dalyvių darbuose – tapybos, grafikos, koliažo, reljefinių ar erdvinių sprendimų, kompiuterinės grafikos ar mišria technika atliktuose kūriniuose – parodome savo individualumą, kelionę savęs pažinimo link. Šioje parodoje yra galimybė kiekvienam atskleisti savitumą, savo pasaulį, jausmus.

Esame LAIMINGOJO žmogaus erdvėje. Akimirkomis, kartais valandomis keliaujame dramaturgo rašytojo Juozo Grušo kūrinių takais ir takeliais, vedamės drauge savo mokinius. Kartais pasiklystame ieškojimuose, išgyvenimuose, tačiau keliaujame, ieškome, atrandame. Juk kelionė – tai nuotykis, buvimas laike, kai žmogus atidžiai žvelgia į erdvę, savitai perteikia nuotaiką, emocijas su socialinių santykių įvairovėmis, pabūna su savo mintimis ir fantazijomis, geriausiais draugais, pajunta bendravimo arba tylos grožį ir jų svarbą.

Parodai mokinius parengė Kauno Juozo Grušo meno gimnazijos mokytojai

Jūratė Gudžiuvienė, Rasa Klingaitė, Audronė Miliauskienė, Rima Kerturkienė, Valda Verikaitė, Sima Venskūnienė, Aidas Augustis, Aldona Markvaldienė, Ignas Gleixner, Aušra Lavickienė, Jolanta Jočienė.

Savo kūrybinius darbus parodoje pristato mokytojai

Jūratė Gudžiuvienė, Audronė Miliauskienė, Rima Kerturkienė, Valda Verikaitė, Aidas Augustis, Aldona Markvaldienė, Ignas Gleixner, Aušra Lavickienė.

Parodą kviečiame aplankyti Kauno švietimo inovacijų centre, Vytauto pr. 44.

Paroda vyks nuo 2024 m. vasario 6 d. iki kovo 22 d.